Muut artikkelit

Uusimmat artikkelit

WordCamp Finland 2023 yhteenveto

WordCamp-tapahtumat ovat ympäri maailmaa vapaaehtoisvoimin järjestettäviä vapaamuotoisia WordPress-tapahtumia. Tapahtumaan sisältyy WordPressiä eri näkökulmista käsitteleviä puheenvuoroja ja työpajoja. Muutaman vuoden tauon jälkeen WordCamp järjestettiin tänä vuonna myös Suomessa, syyskuun 14. ja 15. päivä. Tapahtumapaikaksi oli valikoitunut Tampere ja Tampere-talo. Muutama vuosi sitten osallistuin Helsingissä järjestettyyn WordCamp Nordic-tapahtumaan, joka oli mielenkiintoinen ja antoisa. Sen kokemuksen perusteella odotinkin

Saavutettavuusdirektiivi velvoittaa viranomaisia

EU:n saavutettavuusdirektiivi ja siitä johdettu kansallinen lainsäädäntö koskevat julkishallintoa ja julkisia hallintotehtäviä hoitavia organisaatioita. Sääntely velvoittaa näitä tahoja tekemään verkkosivustoistaan ja mobiilisovelluksistaan saavutettavat siirtymäajan puitteissa.

Hotjar – paremman käyttökokemuksen puolesta

Hotjar auttaa sivustojen omistajia tunnistamaan sivustojensa käyttäjiä haittaavat ongelmakohdat. Palvelu tarjoaa erilaisia raportteja ja työkaluja käyttödatan ja käyttökokemusten keräämiseksi. Hotjar on helppo lisätä omalle WordPress-sivustolle lisäosahakemistosta löytyvät WP-Hotjar-lisäosan avulla.

Kokemuksia lisäosakehitykseen osallistumisesta

WordPress, lisäosineen ja teemoinen, on yhteisöllinen avoin projekti, johon kuka tahansa voi osallistua ja antaa oman panoksensa. FissioMedian Anttikin on viimein kantanut kortensa kekoon ja antanut panoksensa lisäosakehityksessä. Hyvien kokemusten myötä tämä tuskin jää ainoaksi kerraksi, kun Antti osallistuu yhteisön toimintaan.