Kommunikointikeskus Kipinä

FissioMedian ja Kommunikointikeskus Kipinän yhteinen matka alkoi vuonna 2019, kun asiakas havaitsi tarpeen verkkosivujen huolenpitopalvelulle.

FissioMedia huolehtii, että Kommunikointikeskus Kipinän WordPress-verkkosivut toimivat juuri niin kuin pitääkin. FissioMedia on auttanut asiakasta verkkosivujen pienkehitystoimin kehittämällä muun muassa verkkokaupan tuote- ja maksutapa-asetuksia sekä asiakasvalidoinnilla Netvisorista. Lisäksi FissioMedia on toiminut Kommunikointikeskus Kipinän konsultointi- ja neuvonta-apuna verkkosivuihin liittyvissä kysymyksissä.

FissioMedian asiakkaana on aina huolehdittu olo. Antti on ollut minulle vahvana tukipilarina kaikkiin verkkosivuihin liittyvissä kysymyksissä. Minulle verkkosivujen ja verkkokaupan päivittäminen ei ole ollut ennestään tuttua, joten olen ollut lukuisia kertoja FissioMediaan yhteydessä, kun vastaan on tullut kysymyksiä tai ongelmia. Antilta saa takuulla perusteellisen vastauksen ja opastuksen. Tarpeen vaatiessa hän neuvoo askel askeleelta usein kuvakaappausten tai jopa räätälöityjen video-ohjeiden kera, miten asiat tehdään. Hän siis todella antaa asiakaspalvelulle aina enemmän kuin osaisi odottaa. Minun ei asiakkaana tarvitse itse olla kartalla eikä muistutella tai huolehtia mistään. Voin luottaa siihen, että asiat ratkotaan nopeasti ja aikatauluissa pysytään. Yhteistyö on siis sujunut täydellisesti, ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen kaikkeen!

Anri Pesonen, Kommunikointikeskus Kipinä