WordPress-palvelut

FissioMedian palvelut on suunniteltu ratkaisemaan kaikki WordPress-sivujen haasteet. Yhteistyö FissioMedian kanssa voi alkaa esimerkiksi verkkosivustolla olevasta akuutista ongelmasta, jonka ratkaisemisen jälkeen yhteistyö etenee verkkosivuston jatkuvaan huolenpitoon tai kehitykseen.

Pidämme huolen sivustostasi, jotta sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Varmistamme, että verkkosivut pysyvät toimivina ja varaudumme kaikkeen säännöllisten tarkastusten ja varmuuskopioiden avulla. Syvällinen WordPress-ymmärrys auttaa ennakoimaan ja huomaamaan tarvittavat kehityskohteet hyvissä ajoin.

FissioMedialle laatu syntyy lopulta siitä, että verkkosivustolla koodi tekee sen, mitä sen halutaan tekevän ja asiakkaalle synnytetään toivottuja tuloksia. Noudatamme kehitystyössä WordPress-laatuvaatimuksia ja ohjelmointikäytäntöjä.

Verkkosivustosi myös kasvavat ja kehittyvät liiketoimintasi mukana. FissioMedia on apuna luomassa sivuille uusia toimintoja ja ulottuvuuksia – juuri sinun ja asiakkaidesi tarpeiden mukaisesti.

FissioMedian pisimmät asiakkuudet ovat kestäneet jo yrityksen alkuvuosista asti. Pitkäaikainen asiakassuhde luo turvaa ja vakautta molemmille osapuolille.

Pikatohtori

Kun koko sivusto, jokin sen osista tai toiminnoista ei toimi ja tarvitset apua vian korjaamisessa. Korjaamme sivustosi nopeasti ja luotettavasti.

Kehitystyöt

Kun tarvitset sivustollesi uuden toiminnon tai haluat parantaa esimerkiksi sivustosi latausnopeutta. Nostamme sivustosi uudelle tasolle.

Huolenpito

Kun haluat keskittyä omaan liiketoimintaasi ja tarvitset luotettavan tahon huolehtimaan sivustosi toiminnasta ja auttamaan sisältöpäivitysten teossa. Pidämme sivustosi toimivana ja ajan tasalla.

Muut palvelumme

Tarvitsetko kokonaan uudet WordPress-sivut tai WooCommerce-verkkokaupan? Haluatko uudistaa sivustosi kokonaan tai siirtää nykyisen sivustosi WordPressin järjestelmään? Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinulle ja yrityksellesi sopiva ratkaisu!

Muut palvelut