WordPress-versiot

Versiojulkaisut

WordPress 6.3.1 – huoltopäivitys

WordPressin huoltopäivitys 6.3.1 korjaa 4 WordPressin ytimessä ja 6 lohkoeditorissa havaittua ohjelmointivirhettä. Päivitykset liittyvät rajatapauksissa ilmeneviin virheisiin, sekä uuden Alaviite-lohkon toimintaan. Seuraava WordPressin väliversio on 6.4, jonka on tarkoitus ilmestyä marraskuussa 2023.

WordPress 6.3 “Lionel”

Viimeisin WordPress-julkaisu, versio 6.3, on nimetty kunnianosoituksena ikoniselle jazztaiteilija Lionel Hamptonille. Tällä mestarillisella muusikolla on ollut merkittävä vaikutus jazzmaailmaan. Onkin osuvaa, että tämä versiojulkaistu on nimetty hänen mukaansa, sillä WordPress 6.3 tarjoilee merkittäviä parannuksia sivuston suunnittelu- ja muokkauskokemukseen. Keskeiset ominaisuudet ja päivitykset Muuta huomioitavaa Tarkemmat tiedot julkaistusta versiosta on luettavissa kenttäoppaasta ja julkaisutiedoista. WordPress ylläpito-

WordPress 6.2.2 – turvallisuuspäivitys

Pienversio 6.2.2 korjaa WordPressissä havaitun ohjelmointivirheen ja haavoittuvuuden. Vastaava päivitys on julkaistu kaikkiin WordPress-asennuksiin versiosta 5.9 lähtien. Havaittu haavoittuvuus liittyy lohkoteemojen tapaan käsitellä lyhytkoodeja tietyntyyppisessä sisällössä, joten monikaan “perussivusto” ei ole altistunut suurelle vaaralle.

WordPress 6.2.1 – huolto- ja turvallisuuspäivitys

WordPressin pienversio 6.2.1 sisältää 20 korjausta WordPressin ytimeen ja 10 korjausta lohkoeditoriin. Versiojulkaisu sisältää lisäksi useampia haavoittuvuuspaikkauksia, joten uusi versio onkin hyvä asentaa ensitilassa. Kaikki WordPress asennukset versiosta 4.1 lähtien ovat myös saaneet omat päivityksensä. Seuraava isompi WordPress-versio on 6.3, jonka on tarkoitus ilmestyä elokuussa 2023.

WordPress 6.2 “Dolphy”

WordPress 6.2 juhlistaa jazzin monitaituria Eric Allan Dolphy Jr:ia. Julkaistu versio tarjoaa uusia mahdollisuuksia muokata omaa sivustoasi ja tuottaa sisältöä. WordPress 6.2 kattaa yli 900 korjausta ja parannusta alustan toimintaan. Version myötä WordPressin kehityksessä huomio alkaa siirtyä räätälöintimahdollisuuksista työnkulkuun ja yhdessä työskentelemiseen. Kehittynyt sivustomuokkain Lohkoteemojen kanssa toimiva sivustomuokkain on kokenut kasvojenkohotuksen. Uusi ilme helpottaa sivuston

WordPress 6.1.1 huoltopäivitys

WordPressin versio 6.1.1 sisältää 29 vikakorjausta WordPress-ytimeen, sekä korjaa 21 lohkoeditorissa havaittua virhettä. Seuraava isompi versio, WordPress 6.2, on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2023.

WordPress 6.1 “Misha”

Vastikään julkaistu WordPress 6.1 on nimetty ukrainalaissyntyisen jazz-pianisti Mikhail “Misha” Alperin mukaan. Julkaistu versio parantaa entisestään sivuston muokkausmahdollisuuksia ja -kokemusta. Oma WordPress-sivusto kannattaa päivittää uusimpaan versioon jo tänään, jotta pääset nauttimaan sivuston suorituskykyyn ja käytettävyyteen liittyvistä parannuksista. Tulevan vuoden oletusteema WordPress 6.1 tuo mukanaan vuoden 2023 oletusteeman Twenty Twenty-Three. Teema edustaa uutta lohkoteemamallia ja sisältää

WordPress 6.0.3 – turvallisuuspäivitys

WordPressin uusin versio, 6.0.3, on nyt saatavilla. Kyse on turvallisuuspäivityksestä, josta on julkaistu myös vastaavat pienversiot kaikille 3.7 ja sitä uudemmille WordPress-versioille. WordPress 6.1 on tarkoitus ilmestyä marraskuussa 2022.

WordPress 6.0.2 – turvallisuus- ja huoltopäivitys

WordPress 6.0.2 korjaa ytimen 12 ja 5 lohkoeditorin havaittua ohjelmointivirhettä. Päivitys paikkaa lisäksi 3 haavoittuvuutta WordPressistä. Kaikki WordPressit versiosta 3.7 lähtien ovat saaneet vastaavat päivitykset. Seuraavaa väliversiota, WordPress 6.1, odotetaan julkaistavaksi marraskuussa 2022.