Elintarviketieteiden Seura ry

FissioMedia suunnitteli ja toteutti Elintarviketieteiden Seura ry:lle uudet WordPress-verkkosivut yhteistyössä asiakkaan kanssa vuonna 2019. Lisäksi vuonna 2022 verkkosivuille tehtiin etusivun ulkoasun uudistus.

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi FissioMedia ja ulkoasun suunnitteli FissioMedian kumppanigraafikko.

Verkkosivuille tuotiin sisältöjä vanhalta sivustolta. Uusina elementteinä luotiin muun muassa lehtiarkisto, tapahtumakalenteri ja hankintaopas (ts. yrityshakemisto).

FissioMedian ja Elintarviketieteiden Seura ry:n yhteistyö on jatkunut WordPress-huolenpitopalvelun myötä. FissioMedia varmistaa, että sivusto toimii jatkossakin niin kuin sen pitää. Matkan varrella FissioMedia on kehittänyt sivustoa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Lisäksi FissioMedia on toiminut Elintarviketieteiden Seura ry:n konsultointiapuna verkkosivuihin liittyvissä kysymyksissä.

FissioMedia suunnitteli ja toteutti meille verkkosivu-uudistuksen vuonna 2019. Sivusto on hyvän näköinen, ja sitä on helppo myös itse päivittää. Antilta saa aina tarvittaessa apua akuutteihin tilanteisiin ja myös hyviä ja järkeviä ajatuksia ja ratkaisuehdotuksia isompaan kuvaan ja ilmeneviin uusiin tarpeisiin. Jo vuosien ajan FissioMedia on huolehtinut verkkosivujemme teknisestä ylläpidosta ja hoitanut hommansa luotettavasti, asiallisesti ja ajallaan. Olemme kaikin puolin tyytyväisiä yhteistyöhön FissioMedian kanssa.

Viivi Wanhalinna, Elintarviketieteiden Seura ry