Versio 5.8

Uusimmat artikkelit

WordPress 5.8.3 turvallisuuspäivitys

WordPressille on julkaistu tärkeä turvallisuuspäivitys, versio 5.8.3. Päivitys koskee sivustoja, jotka käyttävät WordPressin 3.7 tai uudempaa versiota. Oma sivusto onkin tärkeää päivittää uusimpaan versioon mahdollisimman pian, jotta sivusto ei ole altis havaituille ja nyt korjatuille haavoittuvuuksille. Seuraava suurempi versiopäivitys WordPressille on 5.9, josta on jo julkaisuehdokas saatavilla.

WordPress 5.8.2 – turvallisuus- ja huoltopäivitys

Uusi versiopäivitys on nyt saatavilla WordPressille. Julkaistu 5.8.2 päivitys korjaa kaksi ohjelmointivirhettä ja paikkaa yhden turvallisuushaavoittuvuuden. Päivitys koskee WordPressin 5.2 ja sitä uudempia versioita. Haavoittuvuuden poistamiseksi omalta sivustolta, nyt julkaistu versio on hyvä asentaa ensitilassa. Seuraava WordPressin väliversio tulee olemaan 5.9.

WordPress 5.8.1 – turvallisuus- ja huoltopäivitys

WordPressille on julkaistu pieni versiopäivitys 5.8.1, joka korjaa 60 havaittua ohjelmointivirhettä ja 3 havaittua haavoittuvuutta. Koska kyseessä on turvallisuuspäivitys, on suositeltavaa, että päivitys asennetaan ja otetaan käyttöön mahdollisimman pian. Päivitys koskee kaikkia WordPress-versioita versiosta 5.4 alkaen. Nyt tehty julkaisu on väliversio ja seuraava suurempi päivitys tulee olemaan WordPress 5.9.