Artikkelit

Miksi WordPressiä pitää päivittää säännöllisesti?

WordPress-päivitykset parantavat sivuston toimintaa, tekevät siitä turvallisemman ja antavat uusimmat ominaisuudet ja toiminnot päivittäjän käyttöön. Päivittämätön WordPress voi altistua sivustomurroille ja johtaa sekä taloudellisiin että maineellisiin vahinkoihin. Automaattisissa päivityksissä ja epäsäännöllisessä päivittämisessä on myös omat riskinsä.

WordPress 4.8.1 huoltopäivitys julkaistu

WordPressiin julkaistiin tänään uusi huoltopäivitys (WP versio 4.8.1). Päivitys tuo mukanaan 29 ongelmankorjausta ja parannusta järjestelmän toimintaan. Lisäksi päivityksen mukana WordPressin vimpainvalikoima kasvaa yhdellä uuden HTML-vimpaimen myötä. HTML-vimpain on kuin vanha tekstivimpain, minkä avulla vimpainalueeseen saa lisättyä oman html-koodipätkän. Jos WordPress-sivustollasi on käytössä automaattiset päivitykset, niin sivustosi päivittää itse itsensä tähän uusimpaan versioon. Muussa tapauksessaJatka lukemista »

WordPress on kuin auto

WordPress-sivusto on kuin auto

Vertauskuvat auttavat ymmärtämään asioita ja hahmottamaan kokonaisuuksia. Osista koostuvaa WordPress-sivustoa voikin verrata monelta osaa autoon. Eri osien tunnistaminen ja tietäminen auttaa tekemään valistuneempia päätöksiä kokonaisuuden kannalta.

WordPress 4.8 uudet vimpaimet

WordPress 4.8. ”Evans” julkaistu

Vastikään julkaistu WordPress 4.8 antaa käyttäjälle uusia helppoja tapoja lisätä mediaa omalle sivustolleen kuva-, video- ja äänivimpainten avulla. Tekstivimpaimen graafinen muokkain helpottaa ala- ja sivupalkkien tekstien muokkaamista.